NADA Øreakupunktur

NADA er en afbalancerende og styrkende form for akupunktur som stammer fra Traditionel Kinesisk Medicin og har været brugt i den vestlige del af verden siden 1970’erne - og anvendes i dag også i det etablerede danske sundhedssystem.

 

Metoden er nænsom, enkel og non-verbal (dvs. ikke samtale-baseret) og består af 5 nåle i hvert øre.


Lindrer stress - dæmper angst - afhjælper tankemylder - forbedrer din søvn


Du sidder dejligt afslappet i ca. 45 minutter og lader nålene gøre deres virkning. Imens får du serveret en kop varm NADA-urte-the, som understøtter behandlingen.


Når jeg har sat nålene, indleder jeg med en guided meditation på ca. 10-15 minutter. Herefter sidder du alene (eller sammen, hvis I kommer 2) i stilhed eller til dæmpet musik.

 

Hvor mange gange skal du have? Det afhænger af mange ting, bl.a. hvordan din krop tager imod og hvordan din tilstand er. De første behandlinger er meget stresslindrende og kan føles her og nu. De efterfølgende behandlinger giver ro og styrke til at klare hverdagens udfordringer med sindsro. Min erfaring er, at søvnen er den, der bedres først.


For at få den bedste virkning anbefaler jeg et kontinuerligt forløb. Når du har fået den første behandling hos mig, kan du efterfølgende få NADA to-go, dvs. at du får sat nålene her og derefter tager hjem og slapper af - og selv tager nålene ud (det er ganske nemt og jeg viser dig hvordan).

 

NADA kan med fordel indgå som supplement til anden behandling. Metoden er oprindelig udformet som gruppebehandling og kan derfor modtages af flere ad gangen, såvel som individuelt.


Book en tid med din kollega, veninde eller en anden, som du vil dele oplevelsen med og betal for én.


Læs mere om NADA her.