Udtalelser fra tidligere klienter


Klient 1 - kvinde, 25 år:


"Jeg har kun godt at sige om Mette og hendes samtaleterapi. Med hjælp fra Mette har jeg bearbejdet min depressionsdiagnose, og selvom det er en proces med op- og nedture, ved jeg, at jeg kommer godt ud på den anden side. Gennem dyb forståelse og imødekommenhed, og især følelsen af at vi er på bølgelængde, får Mette mig til at åbne op for nogle emner, mønstre og følelser, jeg tidligere har haft svært ved at begå mig i, og jeg har opnået en større forståelse for hvad jeg har brug for, hvorfor jeg handler som jeg gør, og hvorfor jeg er som jeg er. Gennem denne forståelse kan jeg gøre noget ved dét, der gør mig ked, og udvikle dét, der gør mig glad, og anerkende, at alle følelser har sin ret, uden at lade sig fortabe heri. Den hjælp, som Mette har givet mig og stadig giver mig, er en stor gave som jeg kan tage med resten af mit liv, i mine overvejelser og beslutninger omkring mit eget liv og relationer heri. Jeg vil anbefale Mette til alle der har brug for en at snakke med, når livet sætter én på prøve.


Som supplement til samtaleterapi modtager jeg Nada-behandling hos Mette. Vi mødes med et smil, og mens hun nænsomt sætter de små nåle i, snakker vi om hvad de forskellige nadapunkter gør, og om hun oplever forandringer i punkterne siden sidst. Herefter bydes jeg på en kop te og jeg får lov at være i ro på sofaen, i det hjemlige lokale. Jeg medbringer gerne selv min telefon, så jeg samtidig med Nada-behandlingen kan lytte til en guidet meditation, i de 45 minutter det tager. Når Mette igen kommer tilbage og fjerner nålene, og vi har snakket om hvordan det gik, går jeg derfra lettere og med langt mere overskud, end da jeg kom, og jeg føler mig klædt på til at komme tilbage til livet med en nyfunden indre ro. Hos Mette er der altid plads til at sige til og fra, og jeg kommer altid glædeligt tilbage."

Klient 2 - kvinde, 21 år:


"Mine besøg hos Mette gør, at jeg i højere grad er blevet den jeg gerne vil være, samt har fået mere overskud til at gøre de ting jeg godt kan lide. Det har gjort mig klog på, hvilke ting som hjælper mig til at blive en bedre udgave af mig selv, samt hvordan jeg skal tackle de mindre gode dage . De er blevet et frirum, at have et sted hvor intet er forkert at sige og altid blive mødt med en forståelse. Mette kan klart anbefales, det det er ekstremt lærerigt at lære sig selv bedre at kende, samt dejligt at mærke at livsglæden komme tilbage."

Klient 3 - mand, 28 år:


"Jeg føler, at jeg bliver mødt med åbne arme og et åbent sind. Jeg har mulighed for at få vendt nogle ting, hvor Mette spørger nysgerrigt og reflekterende ind, så jeg sætter mine egne ord i relief. Mette er rigtig god til at få "erkendelsen" til at komme indefra og jeg føler aldrig at jeg bliver "påduttet" en holdning eller tanke. Efter hvert møde, føler jeg at jeg går derfra med noget helt lavpraktisk at forholde mig til og det gør helingsprocessen langt mere overskuelig og håndgribelig - hvilket gør "det at gå i behandling" langt mindre angstprovokerende".